Nytt forum – samma Jonas

Medievärlden är ständigt föränderlig och emellanåt också de plattformar som journalister publicerar sina alster i. Nu är det dags för mig att ta ett steg över till ett nytt forum. Jag har efter nästan 20 år i branschen lämnat min tidigare arbetsgivare och står nu på egna ben.

Vad framtiden bär med sig kan ingen fullt ut veta. Men jag vet i alla fall att min lust att arbeta journalistiskt och att berätta människors historier inte på något sätt har minskat trots att förutsättningarna ser lite annorlunda ut nu än tidigare. Därför har jag valt att starta upp egen verksamhet. Jag kommer i så stor utsträckning det bara går att sälja mina alster till tidningar och sajter som kan tänkas vilja köpa dem. Hittar jag inga köpare kommer artiklarna publiceras här. Det viktigaste är att jag kommer fortsätta skriva – just för att jag älskar skrivandet och att berätta folks historier, och för att jag vet att det finns dem som gärna läser det jag gör.

Den här webbplatsen kommer växa fram stegvis. Men förhoppningen är att snart kunna publicera första artikeln här.

Häng med!

/Jonas Solberger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s